Du behøver:
1 honningmelon
Spekeskinke
pesto
Vask honningmelonen og del den i båter. Fjern frøene og skallet og porsjoner 2 båter pr. person. Tre på 3 stk. spekeskinker per spyd og stikk spydet ned i melonen.
Pynt med litt pesto på tallerken.
Honningmelon er en av de mest kjente sukkermelonene vi importerer til Norge. Formen kan variere noe fra rund til oval og skallet er gult og glatt med langsgående furer. Fruktkjøttet er mer grønnaktig i de runde variantene og mer kremaktig gulhvitt i de ovale. I motsetning til de fleste andre sukkermeloner kan honningmelon fortsette modning og smaksutvikling etter høstning. Dette betyr at den kan høstes noe tidligere og dermed oppnå lengre holdbarhet. Smaken er mild og aromatisk. Likevel er smaken mildere i honningmelon enn hos andre melonsorter som galiamelonen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar