Spekemat bruker man året rundt, men er spesielt godt rundt juletider og om sommeren. Her en en deilig kombinasjon hvor blomkål, vårløk og nypotet står i fokus.
Du behøver:
(4 personer)
2 stk. blomkål
1 finhakket løk
2 ss hvetemel
2 ss usaltet smør
6 dl helmelk
4 ss revet ost
salt og pepper
1 bunt vårløk, finhakket
400 g assortert spekemat
600 g nypoteter
1 finhakket løk
2 ss hvetemel
2 ss usaltet smør
6 dl helmelk
4 ss revet ost
salt og pepper
1 bunt vårløk, finhakket
400 g assortert spekemat
600 g nypoteter
Så mane fine innlegg, siden sist jeg var innom.. Dataen min har vært på reprasjon,så har ikke blogget noe jeg.. Men har vært innom å lest fra ipaden.. God helg til deg og dine.
SvarSlettKlem
Tusen takk! Håper dere også hadde en fin helg:)
Slett