Du behøver:
4 porsjoner
4 kyllingfilet (beregn 1 kyllingfilet pr. person)
olje til steking
4 vårløk skåret, i 2 cm biter
1 rød paprika, skåret i strimler
1/2 blomkål, i små buketter
8 små minimais, skåret i biter
10 sukkererter, skåret i biter
1 chili, skåret i småbiter
2 hvitløks båter, skåret i små biter
2 ss soyasaus
Balsamico
karry
1 1/2 dl vann
Maizena
Skjær kyllingfileten i mindre biter, og surr i godt varmet wokpanne sammen med olje,hvitløk og chili. Krydre godt med karry og bland sammen. Tilsett 2 ss soyasaus og vann og legg i resten av ingrediensene. La surre noen få minutter. Mot slutten kan du godt tilsette litt maizena (blandet med kaldt vann), slik at "sausen" får en litt tykkere konsistens. Smak til med salt, pepper og eventuelt 1-2 ts balsamico.
Server med f.eks. penne eller annen ønsket pasta.
Mmmm! Ser fortreffelig ut! Elsker sånn mat - særlig nå på sommeren!
SvarSlettTakk for oppskrift:o)
Heleneklem