Sider

torsdag 21. juni 2012

Grillspyd

Dette enkle og smakfulle grillspydet krever ingen tid å forberede. Skjær klar igrediensene, de du har tilgjengelig i kjøleskapet og la barna få være med å lage sine egne grillspyd. Det både øker apetitten og er en hyggelig syssel sammen med resten av familien. Man kan selvfølgelig gjøre enda mer ut av et grillspyd, f.eks. marinere kjøttet osv., men det er et helt annet innlegg. I dag står barna i fokus, og de fleste liker det enkelt og oversiktelig.



I dag hadde jeg tilgjengelig:

Ytrefilet av storfekjøtt
Gul paprika
Grønn paprika
Annanas
Cherry tomater

Skjær kjøtt og grønnsaker i passe biter og krydre kjøttet med ønsket krydder. Jeg har brukt barbequekrydder som vi liker veldig godt.  Jeg krydrer også grønnsakene med litt salt og pepper. Tre så bitene på spydet. 
Husk å legge trespydene i vann ca 15 min. før grillingen, slik at det ikke blir brent. 

Steketiden kommer ann på hvilket type kjøtt du bruker. Ytrefilet trenger ikke mange minuttene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...