Sider

onsdag 20. juni 2012

Kyllingkebab på grillen - eller i ovnen

Lag din egen spennende kyllingkebab med blant annet chili, kanel og hvitløk. Kanskje er det været som bestemmer om du vil grille eller steke i ovnen. Uansett vil denne retten by på spennende smaker, og serverer du i tillegg en god spisy agurksalat med chili og mynte, er måltiden spikret.



4 porsjoner

400 g kyllingkjøttdeig
1 ss rapsolje
1/2 ss malt kanel
1 ss knust chili (på glass)
3 hvitløksfedd
1/2 rød løk
2 ss frisk kruspersille
4 stk. trepinner

Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.
  Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
   Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.


 eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side.
Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.

Server kebaben med agurksalat med chili og mynte.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...