4 porsjoner
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss rapsolje
1/2 ss malt kanel
1 ss knust chili (på glass)
3 hvitløksfedd
1/2 rød løk
2 ss frisk kruspersille
4 stk. trepinner
Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.
Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.
Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.
eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side.
Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.
Server kebaben med agurksalat med chili og mynte.
Oppskrift på agurksalaten får du HER.http://annesmatogvin.blogspot.no/2011/11/agurksalat-med-mynte-og-chili.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar