Du behøver:
3 eggehviter (egg str. L)
200 g sukker
20 salte ritz kjeks
1 liten boks valnøtter
Pisk eggehvite og sukker stivt, helt kritthvitt (marengskrem).
Knus kjeksene til grovt mel og grovhakk valnøttene og rør inn i marengsen.
Fest bakepapir i bunnen av en kakeform str. 24 og smør formen godt.
Stek ca. 35 minutter på 175 grader midt i ovnen.
FYLL:
Bær, fruktcoctail eller frisk aprikossyltetøy o.l. (ikke for søtt)
1/3 l kremfløte, piskes.
Et godt tips her er å bruke frosne bær. Bringebær eller skogsbær er veldig godt.
Legg gjerne bærene halvtinte på kakebunnen, slik at saften siver inn
i kakebunnen etter hvert som de tiner.
Oppå bærene legger du pisket krem.
PYNT:
Som pynt kan du bruke f.eks. physalis som jeg har gjort, eller
friske jordbær, bringebær eller sjokoladepynt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar