140 g havrekjeks, knust
30 g Philadelphia Original, smeltet
400 g Philidelphia Freia
250 g creme fraiche
8 g gelantin, oppløst i 60 ml varmt vann
Friske bær til pynt
Knus kjeksen og bland med den smeltede kremosten. Press kjeksblandingen ned i en kakeform med avtakbar bunn ikledd bakepapir.
Visp Philadelphia Freia sammen med creme fraiche til du får en jevn blanding. Legg gelantinplatene i kaldt vann noen minutter. Press ut vannet og løs opp i 60 ml varmt vann og bland inn i ostekremen. Hell blandingen over kakebunnen og avkjøl.
Når osten er klar og stiv etter ca. 2-3 timer i kjøleskapet, pynter du kaken med friske bær eller annet om ønskelig.
Den så nydelig ut, ikke hørt om Phil.Freia, men denne fikk jeg lyst til å prøve;)
SvarSlettDen kan du trygt prøve, var kjempe god. Neste gang jeg lager den vil jeg ha oppi litt daimkuler i ostekremen, tror det blir ekstra godt. Freia var også nytt for meg, smaker godt:)
SlettSå deilig denne kaken så ut- kult bildet :-D
SvarSlettTakk Elin! Den var god også, og veldig enkel å lage:)
Slettdécouvrez ceci ici portefeuilles de répliques ce formulaire de contact sacs de répliques je lisais ceci Celine Dolabuy
SvarSlett